Thursday, October 27, 2016

Kate Spade Margareta Tote


SOLD
Email to restock :)
(bukan RM429 tersilap kira harga)
Utk Kate Spade Hani Tote semalam, semua dah habis di outlet kecuali yg silver :( Hari ni KS staff bgtau, Margareta cuma tinggal 7 ketul je pink polka, 10 black polka. Sesiapa yg semalam janji nak depo, boleh depo cepat2 ye sbb selling fast glitter tote ni kat outlet. Esok pagi2 waktu US (1.00am malam ni waktu Msia) akan ke outlet. Siapa nak sila cepat sbb beg sgt2 limited quantity. TQ :)

(Size: 18"L(top) 12.5"L(bottom) x 11.5"H x 6"D)