Friday, May 13, 2016

Marc by Marc Jacobs Too Hot To Handle Hobo


RM1,299 (Red SOLD)
RM1,599 (Coral AVAILABLE)
RM1,599 (Blue SOLD)
RM1,699 (Black AVAILABLE)
Ramai sgt yg request utk MBMJ THTH ni, susah dah nak dapat. Yg available cuma color2 ni saje, lepas ni dah xde restock sbb Marc Jacobs dah x produce lagi THTH ni. Price x dpt mcm dulu sbb USD dah mahal, tapi masih berbaloi2 sbb actual bag RM2000+ seketul. Sesiapa nak boleh email, RM499 deposit, boleh installment 2x 3x 4x :)

Marc by Marc Jacobs Too Hot To Handle Hobo
A signature logo plate anchors the base of a gorgeously grained hobo cut with a clean and curvy silhouette. A short, rolled strap or longer adjustable one can be interchanged for seamless transition from day to night.
Cowhide leather.
Hidden magnetic closure.
Interior zip, wall and cell phone pockets.
Logo-jacquard lining.
Size approx 12"W x 11"H x 4"D
Color: Coral, Red, Black, Blue