Friday, April 22, 2016

Marc by Marc Jacobs Too Hot To Handle Hobo


RM1,599
RM1,699 (Black)
Ramai sgt yg request utk MBMJ Too Hot To Handle ni, susah dah nak dapat. Yg available cuma color2 ni saje, lepas ni dah xde restock ye sbb Marc Jacobs dah x buat label utk MBMJ. Price x dpt mcm dulu sbb USD dah mahal, tapi masih berbaloi2 sbb actual bag RM2000+ seketul. Sesiapa nak boleh email, RM499 deposit, boleh installment 2x 3x 4x :)

Marc by Marc Jacobs Too Hot To Handle Hobo
A signature logo plate anchors the base of a gorgeously grained hobo cut with a clean and curvy silhouette. A short, rolled strap or longer adjustable one can be interchanged for seamless transition from day to night.
Cowhide leather.
Hidden magnetic closure.
Interior zip, wall and cell phone pockets.
Logo-jacquard lining.
Size approx 12"W x 11"H x 4"D
Color: Brown, Light Grey Cement, Dark Grey, Peach, Red, Black, Blue