Friday, April 22, 2016

Marc by Marc Jacobs Classic Q Hillier Hobo

 

RM1,559
RM1,659 (Black)
Ramai sgt yg request utk MBMJ Classic Q Hillier ni, susah nak dapat. Yg available cuma color2 ni saje, lepas ni dah xde restock ye sbb Marc Jacobs dah x buat label utk MBMJ. Price x dpt mcm dulu sbb USD dah mahal, tapi masih berbaloi2 sbb actual bag RM2000+ seketul. Best Hillier ni, sbb guna Italian leather yg superb :) Sesiapa nak boleh email ye, RM499 deposit, boleh installment 2x 3x 4x :)

Marc by Marc Jacobs Classic Q Hillier Hobo
The Classic Q Hillier Hobo is a Marc by Marc Jacobs favorite. The spacious shape holds everything and can be carried by the top handle or the adjustable and removable cross body strap. 
Italian genuine leather.
Brass hardware.
Marc Jacobs emblem.
Signature print interior lining with a back wall zip pocket and front wall multifunctional slip pockets.
Interior zip, wall and cell phone pockets.
Single shoulder strap with an adjustable shoulder strap.
Shoulder drop: 7" length. Extended shoulder drop: 16" length.
Dimensions: 14"H  x 13"W x 4"D
Color: Black, Cardamom, Brown, Faded Aluminium, Warm Zinc, Cement, Praline, Dark Blue